Pure Réne 

Pure Réne

Pure René er en hel serien af eksklusive, professionelle produkter, der er fremstillet på en bæredygtig måde. Alle ingredienser er naturlige og ingen af produkterne er testet på dyr. Alle indpakninger er lavet af genanvedelige materialer, så du kan tænke på naturen mens du plejer dit hår - på den naturlige måde. Produkterne er udviklet til hele familien. Alle produkterne i Pure René serien har et højt indhold af essentielle olier og udtræk af planter og frugter.

Pure René er den økologiske og aromaterapeutiske del af p.a.c.t. det er en fuldendt livsstil og uddannelse, der vil give dig den nødvendige viden for at kunne få det maksimale udbytte af produkterne.

Pure René repræsenterer ansvarsbevidste forretningsmetoder, der er baseret på et fastforankret miljømæssigt engagement. vores produkter kommer fra naturmæssigt ansvarlige resourcer, indeholder ingen animalske ingredienser og er ikke testet på dyr. vores emballage er lavet af genanvendt materiale, og der tilbydes store re-fill beholdere, således at man ved en fortsat brug af vores produkter samtidig medvirker til at bevare jordens begrænsede ressourcer. vi tilbyder de reneste, mest miljømæssigt ansvarlige topkvalitetsprodukter, der forener det sunde liv med bevarelsen af vores miljø. vi bruger de nyeste og mest brugervenlige ingredienser, der findes på markedet og kombinerer dem med de reneste naturlige ingredienser og tilbyder det bedste fra både naturen og videnskaben?

Ren Økologi og Aromaterapi

100% rene ingredienser bevirker at de er aktive selv efter de er tilført håret. 100% rene økologiske urter, planteekstrakter, blomster og frugter sammensat med de nyeste teknologier sikrer renheden og det maksimale udbytte fra naturens gaver til håret.

Med koncentrerede essenser fra blomster, planter, urter, træ og rødder sammensat til at kreere den særlige Pure René duft, som giver maksimalt udbytte fra de uundværlige olier.

Der er ingen produkter i denne kategori.