Handelsbetingelser

 

Hair by Nature

Algade 20
4000 Roskilde
Danmark
Telefon: +45 4635 7261
Email: mail@hairbynature.dk

CVR. nr.: 15212632 BESTILLING

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer. PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.  BETALING

Du kan betale med MobilePay i hairbynature.dk  Data krypteres med SSL LEVERING

hairbynature.dk tillægger kr. 49,- i fragt og tilbyder fragtfri levering i Danmark for køb over 600 kr..
hairbynature.dk sender din pakke afsted så hurtigt som muligt, dog kan der i forbindelse med udsalg og ferieperioder, være lidt længere leveringstid.

Alle forsendelser sendes som forsikret pakkepost med Post Danmark.

hairbynature.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.FORSENDELSE I DANMARK

Ved køb under 600,00 DKK tillægges 49,00 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med omdeling af Post Danamrk.
Du kan også vælge at afhente din pakke i butikkens åbningstid, så sparer du fragten.

Der er gratis levering på køb over 600,00 DKK.FORTRYDELSESRET

hairbynature.dk tilbyder 14 dages returret gældende fra den dag du modtager varen.
 

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes fuldt, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Dette gælder også original emballage og prismærker. 
Din fulde fortrydelsesret bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt – fx. hvis varen lugter af røg eller parfume, hvis der er spor efter makeup samt hvis vare/emballage/mærker er beskadiget eller mangler.
Vurderes en vare, at have været brugt eller mangler den væsentlig emballage, ses dette som en værdiforringelse og du kan dermed ikke regne med, at få det fulde beløb retur.
Varen må selvfølgelig gerne prøves på jvnfr. reglen om almindelig håndtering. Dvs. at du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til hairbynature.dk skal være forsvarligt indpakket. 
Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.  

hairbynature.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. 
På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til hairbynature.dk. Yderligere har du som kunde mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 
Vigtigt: Husk at vedlægge original kvittering 

Varen sendes til:
Hair by Nature
Algade 20, 4000 Roskilde
Mærket: Retur
 


REKLAMATIONSRET

Skulle der mod forventning være fejl ved din levering, bedes du udfylde den returseddel som fulgte med din pakke, vedlægge original kvittering og sende den retur til os senest 14 dage for modtagelse af din pakke.
Reklamationen bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 14 hverdage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 hverdage. 
Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til hairbynature.dk skal være forsvarligt indpakket. 
Vi refunderer selvfølgelig dine fragtomkostninger ved reklamationer.
VIGTIGT: husk at bede om en kvittering for din afsendelse så vi kan refunderer din fragt
Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til den danske købelov. Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har opdaget manglen ved varen,hvis der reklameres inden to mdr.efter manglen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig,dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
hairbynature.dk forbeholder sig retten til af afvise din reklamation, hvis original kvittering ikke medfølger.
Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af hairbynature.dk.
VIGTIGT! Reklamationer uden original kvittering vil blive afvist. 


SIKKERHED

For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og e-mail adresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre . hairbynature.dk behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. 
Kreditkortoplysninger sendes krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer).