Product by Nature 

Der er ingen produkter i denne kategori.
Escentric Molecules

Grundlæggeren af Escentric Molecules Geza Schoen har en lang karriere indenfor parfume og duft industrien. Hans mål var bevidst at stikke lidt til hvordan dufte og parfumer fremstilles og markedsføres. Han ønskede at afmystificere hele processen af parfume og idéen var enkel: Der skulle lanceres to forskellige parfumer på samme tid, en af en sammenfatning af flere forskellige ingredienser - det er den måde de fleste mennesker i dag opfatter begrebet parfume og en anden hvor en enkelt tone hyldes, en som har en specifik duft i fokus i syntesen.

Begge parfumer der blev lanceret var baseret på Iso E Super (aroma molekyle), Escentric 01 brugte Iso E Super blandet med andre ingredienser såsom pink peber, lime citronskal og iris røgelse imens den anden parfume, kaldet Molecule 01, kun indeholdt Iso E Super og intet andet.

Geza partnede op med to ligesindede for at lancere projektet. Jeff Louds som han tidligere har arbejdet med og Me Company, der har hjulpet med design og produktion af visuals på både Escentric 01 og Molecule 01. Det samme hold gik senere igang med at arbejde på to nye dufte - Escentric 02 og Molecule 02 som blev lanceret i april 2008.

Grundlæggerens tanker, da han skabte Escentric Molecules var at bringe fokus tilbage den oprindelige parfume. Escentric Molecules skaber dufte, der er enkelte i en verden, hvor industri masse-producerede parfume skabes i gigantiske mængder.

Er du på udkig efter en unik aroma og en god parfume er Escentric Molecules det du leder efter . I dag er de tre udgaver, to af hver og alle er unisex. De har også oprettet en særlig parfume for kvinder og en specifik parfume for mænd.

Ingredien

Kunstige tilsætningsstoffer har en vis berettigelse, men ikke i eller på vores krop. Derfor har John Masters udviklet sine hår- og hudplejeprodukter i sin salon i Soho New York i over 15 år for at lave økologiske produkter, som giver et bedre resultat end produkter med skrappe kemikalier.

Terapeutiske ingredienser, sanselige aromaer, smukke resultater er et krav til produkterne. Resultatet, super natural beauty, er kulminationen af hårdt arbejde udført af folk over hele verden. Deres engagement og målrettede indsats for at dyrke deres afgrøder og ingredienser økologisk, så vores fælles planet behandles med respekt og på den bedste måde.

Jane Iredale

Jane Iredale er verdens mest avancerede makeup-serie. Seriens omdrejningspunkt er de populære mineralpuddere, men den indeholder også en række andre former for mineralmakeup og øvrige makeup-typer. Jane Iredale makeup udmærker sig især ved at være så holdbar, at du ikke vil have behov for at genopfriske din makeup i løbet af dagen, samt at den er let at påføre og behagelig at bære. Samtidig er makeuppen så sund for huden, at den anbefales af hudlæger verden over. Med makeup fra Jane Iredale vil du opleve, at det er langt lettere at afstemme makeuppens – især pudderens - farve til din hudtone. Det skyldes at Jane Iredales makeup indeholder mineraler, der reagerer anderledes på lys end almindelig makeup, og dermed får makeuppen til at se mere naturlig ud på huden.

Selve grundtanken bag Jane Iredales makeup er, at serien skal være effektiv – men samtidig også sund og naturlig. For at gøre makeuppen så effektiv som overhovedet muligt, indeholder den ikke uvirksomme fyldstoffer såsom talkum. For at gøre makeuppen sund, har man undladt at tilsætte en række uhensigtsmæssige ingredienser, som man ellers ofte finder i makeup; såsom kunstige farvestoffer, kemiske konserveringsmidler som f.eks. parabener eller syntetiske duftstoffer. En ekstra bonus for dig som forbruger er, at ingen af Jane Iredales makeupper er testet på dyr. Vi byder dig velkommen til Jane Iredales univers af sund mineral-makeup.

Jurlique

Jurlique startede som en drøm om at genskabe forbindelsen mellem mennesket og naturen.

Vores grundlæggers vision

"Our dream was to connect people back to nature.
That connection...that's the really important thing for us as human beings."

Dr. Jürgen Klein, en biokemiker, og hans kone Ulrike, en botaniker, havde altid været passionerede I troen på den helende kraft fra naturen. Deres vision var at lave en så ren og naturlig hudplejeserie, der kombinerede alkymiens oprindelige kunst, urtemedicin og homøopati for at genskabe forbindelsen mellem mennesket og naturen. Men det var dengang i 1980'erne, da skønhedsprodukter kom fra laboratoriet, og ikke fra jorden. 

Klein familien var determinerede. De vaklede ikke i deres tro på, at noget der var produceret kunne komme bare tæt på, hvad nature kunne give, når det kom til virkelig sund og smuk hud. Så de begyndte deres søgen efter det reneste sted på jorden til deres urtefarm. Det fandt de i de uspolerede Adelaide Hills i Sydaustralien.

De forlod deres hjemland Tyskland og det liv de kendte, og satte kursen om på den anden side af jordkloden. Her fandt familien Klein den uberørte jord de havde brug for, for at etablere deres farm og dyrke deres rene og potente ingredienser. De besluttede at kalde deres nye brand "Jurlique" - en kombination af deres fornavne. Jurliques ikoniske naturlige ingredienser dyrkes stadig i Adelaide Hills, hvor det hele startede.
Kevin Murphy

Kevin Murphy Hårprodukter! Kevin Murphy hårprodukterne stammer fra en af Australiens modeskabere, som har arbejdet med de hotteste navne som Kylie Minogue og Beyonce. Efter at have arbejdet med stjerner som Kylie Minogue og Beyonce, har Kevin Murphy været den førende stylist på modeshows, tv-reklamer og film i mange år.

Kevin Murphy produkterne anvendes også af andre kendis stylister og fotografer, herunder bladene Vogue og Vanity Fair. Serien af hårprodukter består af shampoo, pleje, styling og finish.

Med denne serie af hårprodukter får man det bedste fra både moden og design, kombineret med det bedste indhold fra naturen. Serien indeholder mange forskellige økologiske ingredienser, æteriske olier samt aromaterapi.

Mühle Shaving

Her ser du alt det eksklusive barbergrej fra Mühle. Perfekt til manden, der går op i kvalitet og kun vil have det bedste af det bedste.

Direkte fra produktionen i Stützengrün i det sydlige Tyskland fremstiller Mühle Shaving noget af verdens lækreste barbergrej - og har gjort det siden 1945, hvor Otto Johannes Müller grundlagde virksomheden. Du finder uden tvivl de bedste skrabere, barberkoste samt produkter til personlig pleje nedenfor. 

Alle produkterne er fremstillet i hånden, og er lavet med tysk grundighed, når den er bedst. Produktionen og materialerne kontrolleres ned til mindste detalje og netop dette sikrer dig produkter i ekstremt høj kvalitet. Designet er harmonisk, stilrent og perfekt til enhver barberingsentusiast eller feinschmecker.

Nasengold

Nasengold er nutidige parfumer fra Tyskland. Kreationer uden konventioner og klichéer, uden dikkedarer og ballade. Duftene kombinerer helt almindelige duftindtryk med en høj kvalitet af naturlige noter. Kreationer, der rækker langt ud over den kommercielle duftverden med inspiration fra punk rock, koffein og kurver, impulsivitet og kunst. Transparente kreationer med hjørner og kant, med overraskende drejninger og nuancer, radikale og inspirerende. En ekstraordinær kombination af ekstraordinære dufte. Atypisk tysk. Umiskendelig. Made in Germany

Real Purity

Fri for aluminium og skabt med den mest følsomme hud i tankerne, vil denne hurtig tørrende formel overleve selv de værste, sved-fremkaldende aktivitet.
Rene æteriske olier giver en langvarig, ren duft, mens den organiske aloe og kosher vegetabilsk glycerin holde din hud tør, sund og fri for allergiske reaktioner. 
Økologisk ren Lavender Essential Oil fjerner lugt uden at tilstoppe dine porer 
Økologisk ren abrikoskerneolie holder din hud tør og fri for rester 
Lavendar og Rosmarin æteriske olier giver dig en frisk, ren duft.

Naturligt og økologiske ingredienser betyder, at din hud vil ikke reagere på kemikalier, kunstige duftstoffer eller tilsætningsstoffer skjult i mange mainstream kropsplejeprodukte

Rudolph Care

Jeg var gravid og lykkelig, da Greenpeace i 2006 testede min krop og mit blod for skadelige stoffer. Jeg var den næstyngste af otte testpersoner, men jeg var alligevel den, der havde flest kemikalier i blodet. Mange af stofferne var bevist skadelige og hormonforstyrrende, og midt i glæden over at skulle have mit første barn blev jeg dybt rystet, da jeg fandt ud af, at langt de fleste af de skadelige kemikalier kom fra skønhedsprodukter. De kom fra alle de lækre, kostbare cremer, olier, sæber og tonere, som jeg havde forkælet mig selv med i årevis. Eller rettere, som jeg troede, jeg havde forkælet mig selv med. I virkeligheden havde jeg jo gjort det modsatte.

Testen fik mig til at kigge langt efter nye skønhedsprodukter. Det skulle være slut med skadelig kemi i skønhedens navn. På den anden side ville jeg ikke undvære min daglige luksus, de effektive produkter, de fine dufte og de smukke emballager, som fuldender oplevelsen. Jeg syntes ikke, det var urimelige krav, men ligegyldigt hvor jeg ledte, fandt jeg ingen produkter, som levede op til det, jeg ønskede mig mest; høj kvalitet samt eksklusiv og giftfri luksus.

Jeg besluttede at tage sagen i egen hånd. Jeg ville selv skabe det, jeg manglede. Derfor udviklede jeg konceptet for Rudolph Care. Nok er jeg ikke forsker eller kemiker, men jeg er en professionel og kræsen forbruger, der kræver eksklusive og effektfulde skønhedsprodukter. De skal på alle måder være den rene luksus krydret med de aktive ingredienser, der skal til for, at huden næres og plejes korrekt. Det kan lyde frelst, men jeg har fået øjnene op for, hvor mange af de skadelige kemikalier, vi omgiver os med, samt hvor mange af dem vi faktisk kan vælge fra.

I Rudolph Care går vi derfor ikke på kompromis i jagten på det eksklusive, luksuriøse og effektfulde. Rudolph Care er designet, udviklet og produceret i samarbejde med et hold af de dygtigste danske eksperter. Et testpanel, et laboratorium og jeg selv tester hvert eneste produkt, der både skal leve op til vores certificeringers krav samt mine strenge krav til konsistens, effekt, duft og luksusfølelse. Det handler om at træffe et valg - der er ingen grund til at nøjes.