Jurlique 

Jurlique

Jurlique startede som en drøm om at genskabe forbindelsen mellem mennesket og naturen.

Vores grundlæggers vision

"Our dream was to connect people back to nature.
That connection...that's the really important thing for us as human beings."

Dr. Jürgen Klein, en biokemiker, og hans kone Ulrike, en botaniker, havde altid været passionerede I troen på den helende kraft fra naturen. Deres vision var at lave en så ren og naturlig hudplejeserie, der kombinerede alkymiens oprindelige kunst, urtemedicin og homøopati for at genskabe forbindelsen mellem mennesket og naturen. Men det var dengang i 1980'erne, da skønhedsprodukter kom fra laboratoriet, og ikke fra jorden. 

Klein familien var determinerede. De vaklede ikke i deres tro på, at noget der var produceret kunne komme bare tæt på, hvad nature kunne give, når det kom til virkelig sund og smuk hud. Så de begyndte deres søgen efter det reneste sted på jorden til deres urtefarm. Det fandt de i de uspolerede Adelaide Hills i Sydaustralien.

De forlod deres hjemland Tyskland og det liv de kendte, og satte kursen om på den anden side af jordkloden. Her fandt familien Klein den uberørte jord de havde brug for, for at etablere deres farm og dyrke deres rene og potente ingredienser. De besluttede at kalde deres nye brand "Jurlique" - en kombination af deres fornavne. Jurliques ikoniske naturlige ingredienser dyrkes stadig i Adelaide Hills, hvor det hele startede.
Der er ingen produkter i denne kategori.